Nanovo rođeni kršćani žele biti u zajedništvu na jednak način kao što je to opisano u Bibliji. Prva Crkva se nalazila zajedno gotovo svaki dan. Mi vjerujemo da gdje god se sastaju “dvoje ili troje u Kristovo ime” i sam Gospodin Isus Krist se nalazi u takvom zajedništvu. Kršćanin ne može živjeti sam za sebe bez zajedništva s drugim kršćanima jer takav samodostatan život nije ono što čitamo u Bibliji.

U današnjem svijetu, naš način života je takav da većinu vremena provodimo radeći, okupirani raznim svjetovnim brigama koje vrlo često zauzimaju glavninu našeg vremena. Ako smo novozavjetni kršćani tada bi nam Svemogući Bog trebao biti na prvom mjestu u našem životu. Kako pomiriti ovo Biblijsko vjerovanje sa suvremenim načinom života?

Mi vjerujemo da je zajedništvo kršćana od izuzetne važnosti i koristi. Osim redovitog tjednog crkvenog zajedništva na proučavanjima Biblije i nedjeljnog bogoslužja, mi vjerujemo u još viši oblik zajedništva. Naša služba organizira dva put godišnje tzv. Crkvene kampove, proljetni i ljetni.

Na tim kampovima nalazimo se zajedno, mi pripadnici Kristovih Crkava s drugim kršćanskim denominacijama kao i s našim prijateljima koji žele biti dio našeg zajedništva. Naši kampovi obično traju tjedan dana i tada svakodnevno imamo molitve, duhovne poruke, razgovore u malim grupama kao i dječje aktivnosti. Sve ovo je objedinjeno zajedničkim životom koje doprinosi međusobnom ohrabrivanju i izgrađivanju. Svaki naš kamp je poseban i po tome što uvijek imamo drugoga propovjednika koji služi kroz službu Riječi.

3 glavna susreta godišnje