Ažuriranje Privatnosti i Uvjeta

(on english)

Zadnji put izmijenjeno 24. rujna 2018. godine

Danas najavljujemo ažuriranje naših uvjeta i pravila privatnosti. Vaše se iskustvo čitanja Biblije ne mijenja ni na koji način, već vam olakšavamo razumjeti kojim podatcima pristupamo i kako se oni koriste za poboljšanje vašeg iskustva čitanja.

Slijedi sažetak onoga što možete očekivati ​​u našim ažuriranjima koja obuhvaćaju Biblija Suvremeni Prijevod proizvode i usluge:

Jasnije i lakše.

Naša pravila o privatnosti ažurirana su tako da uključuju jasniji jezik i oblikovanje, što vam omogućava lakše pronalaženje važnih informacija. Dodali smo i primjere, kako bi olakšali razumijevanje.

Kako upotrebljavamo vaše podatke.

Ažurirana pravila jasno opisuju vrste podataka koje prikupljamo iz vaše aktivnosti i način na koji te informacije upotrebljavamo kako bismo poboljšali vaš doživljaj Biblija Suvremeni Prijevod.

Ne dijelimo vaše identifikacijske podatke s bilo kojim drugim oglašivačima ili oglasnim mrežama. Ne unovčavamo, ne prodajemo podatke i ne postavljamo oglase unutar Biblija Suvremeni Prijevod proizvoda.

Svi korisnički podaci pohranjuju se isključivo na Vašem uređaju na kojem je i instalirana aplikacija, a oni su: napredak korisnikova plana čitanja i bilješke čitanja korisnika.

Vaša je privatnost zaštićena

Pobrinuli smo se da analiziramo podatke na način koji štiti vašu privatnost.

Ukoliko se ti podaci objavljuju, to je samo u kolektivnom obliku koji ne otkriva vaše osobne identificirajuće podatke. Osim toga, provodimo industrijske standarde sigurnosnih mjera zaštite, koji su dizajnirani za zaštitu vaših podataka.

Naša nova pravila i odredbe o privatnosti stupaju na snagu 24. rujna 2018. Korištenjem naših platformi i usluga toga dana i od toga dana nadalje, pristajete na ova ažuriranja.

Zahvaljujemo na vašem stalnom povjerenju u Biblija Suvremeni Prijevod, dok radimo kako bismo vam pružili besplatna digitalna iskustva Biblije te kako bismo vas potaknuli i pomogli vam da svakodnevno susretnete Božju Riječ.

Kontakt osoba: Jura Lazar, croatiabibleapp@gmail.com